flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання відповідача Андрющенко Світлану Миколаївну

15 квітня 2019, 14:01

Оголошення про виклик у судове засідання

Справа № 911/1607/18

Господарський суд Київської області в порядку статей 120-121 Господарського процесуального кодексу України

Даним оголошенням відповідач:

Андрющенко Світлана Миколаївна


Повідомляється про те, що у Господарському суді Київської області розглядається справа №911/1607/18 за позовом Сидорова Сергія Володимировича до Товариства з обмеженою відповідальністю “Васава”, Андрющенко С.М., за участю третьої особи,  яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача – Коваля Андрія Миколайовича  про визнання недійсним рішення загальних зборів, акту прийому-передачі.


Ухвалою суду від 12.04.2018 залучено до участі у справі в якості співвідповідача Андрющенко Світлану Миколаївну, виключивши її із складу третіх осіб.


Суд розяснює Андрющенко С.М., що  вона має право подати клопотання про розгляд справи спочатку не пізніше двох днів; якщо відповідне клопотання не буде подано у вказаний строк, суд продовжить розгляд справи.


12.04.2019 судом постановлено протокольну ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті на 16:30  07.05.2019.


Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Київської області (м. Київ, вул. С.Петлюри, 16/108).


Участь учасників справи у судовому засіданні не є обов’язковою.


Неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає суду вирішити спір за наявними матеріалами.                                           


          Інформацію по справі сторони можуть отримати на офіційному веб-порталі судової  влади України в мережі Інтернет (http://court.gov.ua/fair/).

 


Суддя                                                                                                                                                                                                          А.Р. Ейвазова