flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Керницька Олена Йосипівна

24 січня 2019, 17:51

Оголошення про виклик у судове засідання

Справа № 911/906/18

Господарський суд Київської області в порядку статей 120-121 Господарського процесуального кодексу України

Даним оголошенням третя особа:

Керницька Олена Йосипівна  


Повідомляється про те, що у Господарському суді Київської області розглядається справа №911/906/18 за позовом першого заступника прокурора Київської області в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Київській області до Софіївсько-Борщагівської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Барселона Ю ЕЙ», за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні: позивача - Державного підприємства “Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат “Пуща-Водиця”, відповідача           - Керницької Олени Йосипівни про визнання недійсним рішення та витребування земельної ділянки.


23.01.2019 ухвалою, яка занесена до протоколу судового засідання, оголошено перерву у судовому засіданні засіданні до 14:00  08.02.2019.


Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Київської області (м. Київ, вул. С.Петлюри, 16/108, зал судових засідань № 6).

          

Участь учасників справи у судовому засіданні не є обов’язковою.


Неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає суду вирішити спір за наявними матеріалами.                                           


          Інформацію по справі сторони можуть отримати на офіційному веб-порталі судової  влади України в мережі Інтернет (http://court.gov.ua/fair/).

 


Суддя                                                                                                                                                                                          А.Р. Ейвазова