flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Керницька Олена Йосипівна

11 січня 2019, 10:35

Оголошення про виклик у судове засідання

Справа № 911/906/18

Господарський суд Київської області в порядку статей 120-121 Господарського процесуального кодексу України

Даним оголошенням третя особа:

Керницька Олена Йосипівна  


Повідомляється про те, що у Господарському суді Київської області розглядається справа №911/906/18 за позовом  першого заступника прокурора Київської області в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Київській області до Софіївсько-Борщагівської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, Товариства з обмеженою відповідальністю «Барселона Ю ЕЙ», за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні: позивача - Державного підприємства “Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат “Пуща-Водиця”, відповідача           - Керницької Олени Йосипівни про визнання недійсним рішення та витребування земельної ділянки.


09.01.2019 судом постановлено ухвалу, яка занесена до протоколу засідання, про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті на 15:30 23.01.2019. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Київської області (м. Київ, вул. С.Петлюри, 16/108, зал судових засідань № 6).

          

Участь учасників справи у судовому засіданні не є обов’язковою.


Неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає суду вирішити спір за наявними матеріалами.                                   


          Інформацію по справі сторони можуть отримати на офіційному веб-порталі судової  влади України в мережі Інтернет (http://court.gov.ua/fair/).

 

Суддя                                                                                        А.Р. Ейвазова