flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Шевчук Василь Миколайович, Сандул Тетяна Володимирівна

30 серпня 2018, 10:30

Оголошення про виклик у судове засідання

Справа № 911/39/18

Господарський суд Київської області в порядку статей 120-121 Господарського процесуального кодексу України

Даним оголошенням треті особи:


- Шевчук Василь Миколайович


- Сандул Тетяна Володимирівна


Повідомляються про те, що у Господарському суді Київської області розглядається справа №911/39/18 за позовом Керівника Бориспільської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Київської обласної державної адміністрації до Бориспільської районної державної адміністрації Київської області, Товариства з обмеженою відповідальністю "ТЕХНОБІЛДІГРУП", Публічного акціонерного товариства “Державний експортно – імпортний банк України”, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Шевчука Василя Миколайовича, Сандул Тетяни Володимирівни, Боголюбова (Егорова) Едуарда Олександровича, Товариства з обмеженою відповідальністю "Євробудком" про визнання недійсним розпоряджень, визнання недійсним державних актів, визнання недійсним іпотечного договору в частині та витребування земельної ділянки.


29.08.2018 ухвалою суду провадження у даній справі поновлено та призначено підготовче засідання на 12.09.2018 на 14:00


Судове засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Київської області (м.Київ, вул. С. Петлюри, 16, зал судових засідань № 6).


          Неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає суду вирішити спір за наявними матеріалами


 

Суддя                                                                                        А.Р. Ейвазова