flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Радченко Іван Миколайович

06 липня 2018, 09:39

Оголошення про виклик у судове засідання

Справа № 911/8/18

Господарський суд Київської області в порядку статей 120-121 Господарського процесуального кодексу України

Даним оголошенням третя особа:


       - Радченко Іван Миколайович


Повідомляється про те, що у господарському суді Київської області розглядається справа №911/8/18 за позовом Керівника Бориспільської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Київської обласної державної адміністрації до Бориспільської районної державної адміністрації Київської області, Товариства з обмеженої відповідальності “Лайт Трейдінг Груп”, Публічного акціонерного товариства “Державний експортно – імпортний банк України” за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача  - Радченка Івана Миколайовича, Юркевича Анатолія Івановича про визнання недійсним розпоряджень, визнання недійсним державних актів, визнання недійсним іпотечного договору в частині та витребування земельної   ділянки


           04.07.2018 протокольною ухвалою судом оголошено перерву у судовому засіданні до 13.07.2018 до 12:00.

 

Судове засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Київської області (м. Київ, вул. С. Петлюри (Комінтерну), 16, зал судових засідань № 6).


          Неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає суду вирішити спір за наявними матеріалами.             

 


Суддя                                                                                        А.Р. Ейвазова