flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Радченко Іван Миколайович

27 березня 2018, 16:22

Оголошення про виклик у судове засідання

Справа № 911/8/18

Господарський суд Київської області в порядку статей 120-121 Господарського процесуального кодексу України

Даним оголошенням   третя особа:


  - Радченко Іван Миколайович

Повідомляється про те, що у господарському суді Київської області розглядається справа №911/8/18 за позовом Керівника Бориспільської місцевої прокуратури в інтересах держави  в особі Київської обласної державної адміністрації до Бориспільської районної державної адміністрації Київської області, Товариства з обмеженої відповідальності “Лайт Трейдінг Груп”,Публічного акціонерного товариства “Державний експортно – імпортний банк України” за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Радченка Івана Миколайовича, Юркевича Анатолія Івановича про визнання недійсним розпоряджень, визнання недійсним державних актів, визнання недійсним іпотечного договору в частині та витребування земельної ділянки

 У підготовчому засіданні 23.03.2018 судом продовжено на 30 днів строк підготовчого провадження, оголошена перерва у підготовчому засіданні до 11 квітня 2018 року на 16год. 15хв.


Підготовче засідання відбудеться    в приміщенні господарського суду Київської області (м. Київ, вул. С. Петлюри (Комінтерну), 16, зал судових засідань № 6).


Участь учасників справи у підготовчому засіданні не є обов’язковою.


Неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає суду вирішити спір за наявними матеріалами.                                                                   


Суддя                                                                                        А.Р. Ейвазова