flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Литвиненко Олександр Сергійович

16 лютого 2018, 12:57

Оголошення про виклик у судове засідання

Справа № 911/3450/17

Господарський суд Київської області в порядку статей 120-121 Господарського процесуального кодексу України

Даним оголошенням третя особа:

1.         Литвиненко Олександр Сергійович

повідомляється про те, що у господарському суді Київської області розглядається справа № 911/3450/17 за позовом Першого заступника прокурора Київської області в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України до Товариства з обмеженою відповідальністю «Грінінвест» за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Міністерства екології та природних ресурсів України і Національного природного парку «Голосіївський» та третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Литвиненка Олександра Сергійовича та Євстєфєєва Владислава Миколайовича про витребування земельної ділянки з чужого незаконного володіння.

Розгляд вказаної справи по суті здійснюватиметься 26.02.2018 о 14.15 год. в приміщенні господарського суду Київської області (м. Київ, вул. С. Петлюри (Комінтерну), 16, в залі судових засідань № 1).


Явка у судове засідання третьої особи судом обов’язковою не визнається.


Неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті.   

 

Суддя                                                                                         Т.В. Лутак