flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу!

03 квітня 2020, 18:58

Відповідно до Наказу голови Господарського суду Київської області від 02 квітня 2020 року № 6 «Про продовження особливого режиму роботи Господарського суду Київської області в умовах періоду дії карантину» обмежено доступ до адміністративної будівлі суду.

Шановний учаснику справи, якщо судове засідання у вашій справі призначене на період дії карантину, утримайтеся від прибуття до суду.

Якщо у справі наявні всі необхідні докази, а ваша позиція викладена в письмовій формі в раніше поданих до суду документах або може бути додатково обґрунтована в письмових заявах, пропонуємо вам направити клопотання про розгляд справи за наявними в ній матеріалами без участі представників сторін.

Надходження таких клопотань від кожного із учасників справи може бути підставою для розгляду справи за відсутністю сторін,  навіть у разі, якщо раніше вона була призначена до розгляду у відкритому судовому засіданні.

Одночасно нагадуємо, що брати участь у судових засіданнях – ваше невід’ємне право, передбачене ст. 42 ГПК України. Суд врахує кожне клопотання про відкладення розгляду справи. Визначення дати наступного судового засідання й виклик учасників справи будуть здійснюватися після завершення карантину.

Крім того, звертаємо Вашу увагу, що відповідно до цього наказу в адміністративну будівлю суду обмежено доступ відвідувачів які не є учасниками судових засідань.

Якщо Вам необхідно подати будь-які документи у справу - пропонуємо Вам скористатись:

-           скринькою, яку облаштовано на посту охорони при вході до приміщення суду; 

-           засобами підсистеми «Електронний суд» https://id.court.gov.ua/;
-           на офіційну електронну адресу суду inbox@ko.arbitr.gov.ua;
-           направити поштою: 01032, м. Київ-32, вул. Симона Петлюри , 16/108.

Також наголошуємо, що ознайомлення з матеріалами справ у приміщенні суду на період дії карантину не проводиться. Якщо Ви бажаєте ознайомитись із матеріалами справ то Вам необхідно подати клопотання з використанням особистого кабінету в системі «Електронний суд», в якому вказати адресу електронної пошти, на яку необхідно направити відповідні матеріали справи.

 

До вашої уваги зразки:

- клопотання про розгляд справи без участі;

- клопотання про відкладення розгляду справи.