flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги представників засобів масової інформації Київської області

11 травня 2017, 09:22

22 травня 2017 року в період з 09.00 до 18.00 відбудеться загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього».

Форум організовано за підтримки Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи в Україні, Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Ради судців України, Верховного Суду України, Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України, Центру демократії та верховенства права, ГС, «Детектор медіа», Інституту масової інформації, Національної спілки журналістів України.

Формат заходу відбудеться в перегляді відеотрансляції форуму «Незалежні суди та вільні ЗМІ; синергія заради майбутнього» (м.Київ) із можливістю ведення дискусії за участю запрошених осіб.

Зворотній зв'язок із форумом у м. Києві відбуватиметься через чат (буде повідомлено на форумі). Учасники регіональних форумів зможуть подавати коментарі та запитання до панелей та дискусій, які будуть озвучуватися під чає обговорення в м. Києві.

З анонсом форуму «Незалежні суди та вільні ЗМІ: синергія заради майбутнього» можна ознайомитись за посиланням