flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про початок проходження перевірки

29 листопада 2023, 15:15

Інформація про початок проходження перевірки
21 листопада 2023 року розпочато проходження перевірки, відповідно до Закону України «Про очищення влади» стосовно наступних державних службовців апарату Господарського суду Київської області:

1. Стаднік Євгенії Олегівни, старшого секретаря апарату Господарського суду Київської області.
Додаток:

2. Любицької Діани-Марії Олександрівни, старшого секретаря апарату Господарського суду Київської області.
Додаток:

3. Невечери Софії Анатоліївни, старшого секретаря апарату Господарського суду Київської області.
Додаток:

4. Ратушнюк Інни Володимирівни, головного спеціаліста відділу автоматизованого документообігу та обробки внутрівідомчої службової кореспонденції (Канцелярія) апарату Господарського суду Київської області
Додаток:

5. Дідик Єлизавети Сергіївни, старшого секретаря апарату Господарського суду Київської області.
Додаток:

6. Лівандовського Олексія Олеговича, старшого секретаря апарату Господарського суду Київської області.
Додаток:

7. Панченко Кристини Олегівни, старшого секретаря апарату Господарського суду Київської області.
Додаток:

 

Інформація про результати проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади»

 

За результатами перевірки, проведеної на виконання вимог Закону України «Про очищення влади» та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563 (зі змінами), встановлено, що до:

- Невечери Софії Анатоліївни, яка працює на посаді старшого секретаря апарату Господарського суду Київської області не застосовуються заборони, передбачені частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

- Ратушнюк Інни Володимирівни, яка працює на посаді головного спеціаліста відділу автоматизованого документообігу та обробки внутрівідомчої службової кореспонденції (Канцелярія) апарату Господарського суду Київської області              не застосовуються заборони, передбачені частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

- Любицької Діани-Марії Олександрівни, яка працює на посаді старшого секретаря апарату Господарського суду Київської області не застосовуються заборони, передбачені частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

- Стаднік Євгенії Олегівни, яка працює на посаді старшого секретаря апарату Господарського суду Київської області не застосовуються заборони, передбачені частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

- Дідик Єлизавети Сергіївни, яка працює на посаді старшого секретаря апарату Господарського суду Київської області не застосовуються заборони, передбачені частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

- Лівандовського Олексія Олеговича, який працює на посаді старшого секретаря апарату Господарського суду Київської області  не застосовуються заборони, передбачені частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

- Панченко Кристини Олегівни, яка працює на посаді старшого секретаря апарату Господарського суду Київської області не застосовуються заборони, передбачені частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади».

29.11.2023