flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про організацію роботи суду в умовах відсутності фінансування на здійснення поштових відправлень

12 травня 2022, 11:25

У зв’язку із відсутністю достатнього фінансування на 2022 рік та забезпечення поштовими марками, Господарський суд Київської області повідомляє, що відправка поштової кореспонденції суду з 05 травня 2022 року тимчасово припинена.

З метою своєчасного повідомлення про день та час судових засідань просимо використовувати сучасні альтернативні способи для отримання процесуальних документів та іншої інформації із суду, а саме:

  1. ознайомитись з датою призначення справи до розгляду на веб-сайті Господарського суду Київської області у розділі «Громадянам»: Списки судових справ, призначених до розгляду;
  2. отримувати процесуальні документи електронною поштою;
  3. телефонувати до інформаційного центру суду за номером  (044) 235-95-51 або список робочих мобільних номерів секторів;
  4. отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд», для чого необхідно:

Будь-ласка, учасники судових процесів, за можливості, подайте заяву до суду про отримання процесуальних документів електронною поштою.

Також при зверненні до суду прохання повідомляти про всі відомі засоби зв’язку - офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів свої та інших учасників провадження.

Про відновлення відправлення поштової кореспонденції буде повідомлено додатково.