flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Голови Господарського суду Київської області з Новим роком і Різдвом Христовим!

30 грудня 2021, 11:47

         

          Ось і завершується 2021 рік…

          Ми знову перегортаємо  ще одну сторінку нашого життя, нашої історії.

           В ці дні звідусіль летять вітання до рідних домівок від рідних та близьких, навстіж відкриті ворота кожної оселі в очікуванні добра, щастя, міцного здоров’я, оберегом горять на святковому столі вогні – так було з прадавніх часів і буде завжди, поки живуть в серцях почуття великої родини, любові до ближнього, єднання і злагоди. Тож хай об’єднаються в році новому всі добрі починання і звершення заради майбутнього нашої рідної України! Нехай в кожен дім прийдуть мир, щастя та благополуччя!

           Кожна людина, кожна родина напередодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе зміни на краще, в усі сфери людського життя. Що зимові свята подарують нам те, чого  найбільш бракує у повсякденному бутті. Всі ми у ці дні прощаючись з роком пережитим, сподіваємося в майбутньому на краще, на певні власні здобутки та перемоги,  на мир і злагоду в нашій країні.      Для кожного кроку у відродженні духовності і соціального потенціалу, що наблизить нас до поставленої мети, необхідні не тільки надія, а й рішучість впевненість, та наполегливість. Добрі справи не завжди даються легко! Але наша Батьківщина , наш народ – гідні найкращого!

           Бажаю, щоб Новий рік і Різдво Христове стали початком нового успішного року. Нехай звучать найкращі побажання миру, здоров'я, щастя та удачі, а новорічне диво стане частинкою доброго настрою на увесь рік. Нехай в кожен дім прийдуть мир, щастя та злагода!

           Нехай Різдвяна зоря об’єднає усіх нас та благословляє наші помисли, слова і справи.

         

          З Новим роком і Різдвом Христовим!

 

         

 

 

          З повагою                                                 Павло ГОРБАСЕНКО